Få hjælp til

Logistik / Freight Forwarding

Et produkt der gør det nemt, at få dine varer og produkter sikkert frem til dine kunder.

Vi løser de fleste intelligente logistik opgaver med forsendelser Domestic (dine kunder i Danmark og Norden), EU forsendelser og Globale forsendelser.

Vi kan fungere som dit lagerhotel, hvor vi plukker dine varer og sikre en optimal emballering og en skarp pris på forsendelse. Vi kan også være din forsendelses hub, hvor vi laver en consolidated service og samler forsendelser fra flere leverandører, inden vi laver en samlet forsendelse til slut destinationen.

Vores freight forwarding service indeholder optimal sikkerhed for dig som leverandør. Vi scanner og registrere alle dine forsendelser. Vi neutralisere alle forsendelser, således at der ikke kommer fortrolig information videre til tredje mand. Alle tidligere fragtlabels, forsendelsesnumre og dokumentation i form af følgesedler og fakturaer arkiveres sikkert og destrueres forsvarligt.

Blindship – et produkt vi tilbyder hvis du gerne selv vil stå som afsender på forsendelserne fra os.

Incoterms har vi fuldstændig styr på og er din sikkerhed for, at vi altid leverer som aftalt, både hvad angår leveringstiden og prisen på forsendelsen.

Vores styrke er levering express (typisk NEXT BUSINESS DAY i DK, Norden og EU . – 2/3 dage i resten af verden), hvor leveringstiden er vigtig for dig og din kunde. Vi tilbyder dog også en økonomisk fordelagtig løsning med vores economy service med lidt længere leveringstid.

IOR service til de fleste non-EU destinationer. Importer Of Record kan være vanskeligt hvis din kunde befinder sig i et tredje land og enten ikke er import registreret, ikke er i besiddelse af et moms nummer eller af andre årsager endnu ikke registreret ved de lokale myndigheder. Vores globale netværk af partnere hjælper gerne med at få varen registreret og frem til din kunde. IOR service er altid baseret på et konkret tilbud.

Vi tager opgaven seriøst – hvis det er vigtigt for dig og din kunde – så er det også vigtigt for os. Vi går altid lige den ekstra meter for vores kunder. Hos os hænger du ikke i en kundeservice kø eller bliver overladt til dig selv med et trackingnummer. Vi arbejder med din forsendelse i kulissen og i døgndrift, indtil varen er leveret.

Vi har over 20 års erfaring med at sende IT udstyr rundt i hele verden – du har adgang til vores setup og knowhow via vores freight forwarding service – du sparer tid og penge.